Haragudott az üzletre a nő

Vett egy autót, hogy legyen mivel beszáguldani a szupermarketbe

Másfél évtizeddel ezelőtt volt az alkalmazottja annak a bolthálózatnak a nő, amelyikbe most másodjára rontott be autóval, úgy tűnik, az egykori munkája mély nyomokat hagyott benne és azóta sem heverte ki.

2014.02.10 09:33ma.hu
Szép kis rombolást csinált... (Fotó: YouTube)

Másfél évtizedes ellenszenvet táplál az amerikai Kroger üzletlánccal szemben June Ann Blocker, aki egy autóval tört be a hálózat egyik boltjába - 15 évvel azután, hogy egyszer már megtette ugyanezt, igaz, akkor egy másik bolt látta a kárát. Az 52 éves nő korábban a multicég alkalmazottja volt, de miután megszűnt az állása - arra nem tért ki az amerikai sajtó, hogy kinek a kezdeményezésére -, egy autóval hajtott be a Kentucky állambeli Elisabethtownban álló üzletbe. A mostani akcióját ugyanabban a városban hajtotta végre, bár ezúttal egy másik bolt látta a kárát a régóta hordozott bosszúnak.

Blocker a Metro című brit lap értesülései szerint nem sokkal az incidens előtt vásárolt egy autót, nyilvánvalóan az volt a szándéka, hogy azzal hajtson be az üvegfalon át. A balesetben két személy könnyebb sérüléseket szenvedett, de szerencsére másoknak nem esett kára. Az anyagi veszteség viszont annál jelentősebb.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.