Csúcson az öreg

Rekordot döntött a 102 éves bringás

A francia veterán sportember saját csúcsteljesítményét döntötte meg, miután 27 kilométert tekert le egy óra alatt. Dopping nélkül.

2014.02.02 17:20ma.hu

A 102 éves francia biciklista, Robert Marchand új csúcseredményt állított be a százéves feletti kategóriában, mellyel egyébként saját rekordját döntötte meg: 27 kilométert tekert le egy óra alatt, azaz közel 2500 méterrel többet, mint amit 2 évvel ezelőtt sikerült.

A veterán sportember egyébként egy nyugalmazott tűzoltó, és övé a csúcs a 100 év feletti kategóriában 100 kilométeren is – ezt 4 óra 17 perc és 27 másodperc alatt tekerte le 2012-ben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.