Tizedmásodpercen múlt, hogy megúszta

Sokkoló film: villanypózna mentette meg a nő életét

Ha csak egy lépéssel előrébb jár, ha lebénul a félelemtől, ha nincs ott az a villanyoszlop... Megannyi "ha", aminek persze utólag nagyon sokszor nincs értelme, de egyvalami biztos: óriási szerencse, hogy a gyalogos életben maradt!

2014.01.24 14:56ma.hu
Fotó: LiveLeak

Hogy tizedmásodpercekben, vagy inkább centikben mérhető-e az alábbi felvételen látható nő életének folytatása, nehéz lenne megmondani. Megannyi "ha" merül fel az emberben a videót nézve: ha csak egy lépéssel előrébb jár, ha nincs ott épp az az oszlop, ha csak egy gondolattal később ugrik félre... - akkor már szinte biztos, hogy nem élne. Így viszont szó szerint a villanyoszlop mentette meg az életét, amikor egy autó nagy sebességgel átcsapódott az út szemközti sávjába, majd onnan a járdára.

Hihetetlennek tűnik, de a nő karcolás nélkül úszta meg a kalandot, amelynek helyszíne nem ismert pontosan, de néhány internetező úgy véli, valahol Oroszországban vehette fel két különböző szögben elhelyezett térfigyelő kamera.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.