Kőkeményen küzdött minden sportos celeb

Beleizzadtak a legkeményebb sztárok is + FOTÓK

Első ízben került megrendezésre a minap a Celeb Cross Cup, amelynek során egy tapasztalt edző különböző feladatsorokkal tette próbára a női és férfi versenyzőket. Még az amúgy edzett indulók is alaposan leizzadtak a végére!

Celeb Cross Cup képgaléria

2014.01.24 14:06ma.hu

Hazai hírességek mérték össze erejüket és kitartásukat az első ízben megrendezett Celeb Cross Cup keretein belül, melynek során a hölgyeknek és az uraknak más-más összeállításban, de különféle feladatokat kellett teljesíteniük, hogy a végén eldőljön, ki a legfittebb férfi és nő a celebvilágban. A cross traininget az egyik legnehezebb mozgásformának tartják, mert ebben nemcsak erőre, hanem kitartásra és persze jó adag fegyelemre is szükség van, így még azoknak is komoly kihívást jelentettek a próbák, akik egyébként hozzá vannak szokva a kemény edzésekhez.

A feladatsorokat Berkes László edző állította össze, igazodva a nők és a férfiak fizikai adottságaihoz. Horváth Éva hetente öt alkalommal ölti magára az edzőruhát, de amikor végzett a versenyfeladatokkal, bizony be kellett ismernie, hogy még őt is alaposan elfárasztották a gyakorlatok. A rutin viszont meghozta a gyümölcsét: Vajna Tímea, Sarka Kata, Tolvai Reni, Tímár Brigitta és Larion Zoé előtt ő érte el a legmagasabb pontszámot, így ő állhatott a képzeletbeli dobogó tetejére.

Fotó: Sunhill (A galériához KATT a képre!)

A férfiak mezőnyében több állandó sportoló is felbukkant, Müller Attila és Rippel Viktor hetente sok órát tölt az edzőteremben vagy azon kívül sporttal, de a testépítő Berki Krisztiánnal szemben nem sok esélyük volt. Igaz, utóbbi ugyanazt mondta, mint a női győztes: hiába a sok izom, ez a megmérettetés rendkívül kemény volt. Rajtuk kívül még DJ Antonio szállt be az összecsapásba.

A fárasztó, de jó hangulatú versenyt jövőre is megszervezik, ám akkorra már új feladatokat talál ki Berkes László, a Flex Gym trénere.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.