Magányos este?

Ágyban töltötte a szilvesztert Horváth Éva és Bódi Sylvi - fotók!

Míg Dubajban világcsúcsot döntött az újévi ünnepi tűzijáték, addig Horváth Éva és Bódi Sylvi ágyban töltötték az éjszakát bulizás helyett.

2014.01.01 21:35ma.hu

Jól indult Horváth Éva szilveszteri bulija, de végül inkább ágyban maradt. A szépséges modell és műsorvezető az ünnepekre Tirolba utazott, a síelés azonban elérhetetlen számára. Helyette ezt csinálja a síparadicsnomban.

Fotó: Horváth Éva Facebook-oldal


Az extrém sportjairól híres Bódi Sylvi is hasonlóan töltötte a szilveszter éjszakát. "Semmilyen buliba nem vágytam. Az elmúlt 5 év szilveszterei közül minimum 3-at itthon töltöttem egyedül. Mielőtt elkezdenétek sajnálni, hadd mondjam el, hogy ez a saját döntésem volt, én akartam így" - írta Facebook-oldalán.

Hogy miért? "Szeretem azzal zárni az év utolsó napját, hogy számotvetek. Átvizsgálom kicsit az éppen aktuális évet. Meg úgy ámblokk az életemet. Végig gondolom, hogy mik történtek velem, melyek azok a kardinális események, amik hozzásegítettek, hogy jobb ember legyek, s melyek azok a tapasztalások, melyeket csalódások vagy hibázások árán tanultam meg. Ezeket "újraélem" és leszűröm a konklúziókat" - filozofált a barna szépség.

Fotó: Bódi Sylvi Facebook-oldal


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.