Ilyet is ritkán látni!

Szürreális: százlábút csinált a pudliból a panorámafotó

Eredetileg csak az udvart szerette volna a háztulajdonos lefényképezni, és hogy minden beleférjen, a panorámakép funkciót állította be a gépén. A kutya meg épp arra járt és... de nézzék csak!

2014.01.22 15:50ma.hu

Nem, ez nem a genetika kegyetlen tréfája, és nem is valami elvetemült sci-fi-író fantáziájának szüleménye. A képen egy valódi, létező kutya látható - csak egy kicsit elnyújtva, meg a normálisnál több lábbal. Történt ugyanis, hogy egy háztulajdonos le szerette volna fotózni a hátsó kertet, de úgy, hogy egy képre férjen rá a teljes terület, ezért a fényképezőgépét panorámafotózás funkcióra állította be. A gép ilyenkor automatikusan körbefordul és néhány centis eltéréssel több képet is készít, majd ezeket összefűzve születik meg a tökéletes körkép.

Ám néha hiba csúszik a számításba, pontosabban kutya sétál bele a képbe. Az eb épp a fényképezőgép fordulásának ütemében vonult keresztül a teraszon, aminek az lett a következménye, hogy az összefűzés után a tulajdonosnak lett egy százlábú kutyája. De ha már így alakult, és miután ő jól kikacagta magát, a fotót feltöltötte az egyik megosztóoldalra, hadd derüljön rajta más is. Íme!

Fotó: Reddit


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.