Négyen ültek a floridai moziban

Nem hagyta abba az sms-ezést a moziban - lelőtte a rendőr

Egy nyugalmazott rendőr pisztolyával halálosan megsebesített egy 43 éves férfit egy floridai moziban, amiért többszöri felszólítása ellenére nem hagyta abba az sms-ezést. A teremben mindössze két pár nézte a filmet.

2014.01.14 07:24MTI

A teremben mindössze két pár nézte a filmet egy kisvárosban, Tampától északra. A 71 éves nyugalmazott rendőr és a fiatalabb férfi vitája odáig fajult, hogy előbbi elővette a pisztolyát, és rálőtt a párra. A fiatalabb párt kórházba szállították, a férfi belehalt sérülésébe, a nő nincs életveszélyben - közölte a rendőrség.

A lövöldöző nyugalmazott rendőrt egy szolgálaton kívüli rendőr tartóztatta fel, amíg kiérkeztek a helyszínre a szolgálatban lévő kollégák.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.