Ingyen végzik el a plasztikai műtétet

Új arcot kap a patkányrágta nő

Csak néhány hónapos volt, amikor szülei három napra magára hagyták, ezalatt az otthonában hemzsegő patkányok és egerek megrágták az orrát és a száját. 23 évet kellett várnia, hogy új arcot kapjon.

2014.01.10 09:23ma.hu

Ingyenes plasztikai ellátást kap egy 23 éves kínai nő, aki csecsemőkora óta orr nélkül és torz szájjal volt kénytelen élni. A Shandong tartományban, Quingdao városban élő Zhu Sanni akkor szerezte borzalmas sérüléseit, amikor szülei három napra magára hagyták őt. A védekezésre alig-alig képes kisbabát akkor fedezték fel, amikor az egerek már összerágták az arcát és csupa vér volt a feje.

A kisbabát az anyja azért hagyta magára, hogy élelmet szerezzen, apjának pedig, aki mentális betegségben szenvedett, nyoma veszett a családi otthonból. Mivel a családnak nem volt pénze orvosra, jobb híján csak kimosták a kislány sebeit és várták, hogy begyógyuljanak a sérülések.

Most azonban a quingdaói Boshi Kórház plasztikai sebészei felajánlották, hogy ingyen elvégzik rajta a szükséges műtéteket, hogy végre ne taszítsa a kinézete az embereket. A beavatkozást vezető Wu Yuhua elmondta, hogy a nő mesterséges orrot kap és rekonstruálják az ajkát is, de a teljes folyamat akár két évig is eltarthat - számolt be a Daily Mirror.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.