Kórházba kellett vinni a csúcson lévő nőt

Három óra után elege lett az orgazmusból

Vannak nők, akik bármit megadnának érte, hogy átélhessék a hosszan elnyúló orgazmus élményét, de egy seattle-i nő azt mondja, jóból is megárt a sok. A három órás orgazmusának az orvosok vetettek véget.

2014.01.06 12:52ma.hu

Fájdalmaktól megkínzottan jutott egy nő a kórházba, miután akkor már három órája képtelen volt véget vetni a folyamatos orgazmusának. A Seattle-ben élő, a sajtó által csak Lizként emlegetett nő egy fergeteges szeretkezésen volt túl párjával. Erickel, csakhogy az aktus végén a testét elborító gyönyörhullámok csak nem akartak abbamaradni. Amikor a kéj már egy órája remegtette meg a testét újra, meg újra, akkor a dolog kezdte elveszíteni az érdekességét, két órával később pedig már olyan fájdalmak kínozták Lizt, hogy kórházba kellett őt vinni.

Az orvosok először azt hitték, vajúdik, de mikor kiderült, mi okozza a panaszait, végül sikerült megtalálni a megfelelő szert, amitől a teste kellően megnyugodott. "Már fel-le ugráltam, bort ittam, mindent megpróbáltam, hogy ellazuljon a testem és ne törjön rám újabb orgazmus" - mesélte a nő. A bizarr élményéről szóló dokumentumfilmet az egyik amerikai mozicsatorna segítségével rekonstruálták és mutatták be.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.