A kiskutyát próbálta menteni a polgármester férje

Saját kutyája támadta meg a volt polgármestert - a férjével végzett

A negyvenezres arizonai város, Bullhead korábbi polgármestere súlyos sérüléseket szenvedett, férje pedig életét vesztette a kutyatámadásban.

2014.01.01 05:30ma.hu

A hatvanas éveikben járó házaspár két kutyájuk – egy bokszer és egy cocker spániel – összetűzését próbálták leállítani, mikor a nagyobb kutya rájuk támadt. Noha a mentők szinte azonnal kiérkeztek, és egy helikopter a Las Vegas-i kórházba szállította őket, a 64 éves Tom Vick belehalt sérüléseibe.

Felesége, Diane a jelenlegi polgármester, Jack Hakim szerint szintén komoly sérüléseket szenvedett, de állapota nem kritikus. Az eset még szombaton történt, a két kutya ismeretlen okból esett egymásnak, majd mikor a férj megpróbálta szétválasztani őket, a boxer gazdáira támadt.

Az eset megrázta a városka lakóit, a korábbi polgármestert mindenki nagyon szerette, férje pedig hosszú éveken át volt a Mohave középiskola tanulóinak egyik kedvenc tanára. Noha korábban is megesett, hogy valakit kutya mart meg, halálos kimenetelű kutyatámadás még nem történt a környéken. A két állatot jelenleg a Bullhead City Animal Control telepén tartják megfigyelés alatt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.