Eljárás indul a gondatlan tulajdonos ellen

Kutyatámadás Esztergomban - négy súlyos sérült

Négy embert, köztük egy 11 éves fiút harapott meg egy harci kutya Esztergom- Kertvárosban.

2012.10.26 10:02MTI

A kutyatámadás áldozatait súlyos sérülésekkel szállították kórházba csütörtök este - tájékoztatta a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense pénteken az MTI-t.

Korábban a rendőrség három sérültről, köztük egy kislányról számolt be.

Léber Gabriella sajtóreferens pénteken elmondta, a főbérlő tulajdonában lévő kutya először a gyermeket támadta meg, majd megharapta a segítségére siető anyját és nagyanyját, aki albérletben élt a családi ház egyik részében.

A szomszéd is megpróbálta megfékezni az állatot, de a kutya ellene fordult. Hiába mászott fel egy kerítésre, a feldühödött állat lerántotta és marcangolni kezdte a lábát.

Az állatot szabadon engedő 22 éves nő ellen gondatlanságból elkövetett súlyos testi sértés megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást az esztergomi rendőrkapitányság - közölte a sajtóreferens.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.