Télapókalipszis 2013

Elegük lett a békés ünnepekből, lezúzták az utcát a bepiált Mikulások

Új értelmezést kapott a régi vicc: Mi az, kicsi, piros és fetreng a hóban? A válaszért nézze meg a videót!

2013.12.16 09:42ma.hu

Amerikában az a jó, hogy szeretnek lehetőleg mindennek nagy feneket keríteni. Van éves találkozójuk a képregény-imádóknak, a sci-fi rajongóknak, és a mikulásoknak is. 2013-ban azonban úgy tűnik, sokan felkerültek a rossz kisfiúk listájára.

A SantaCon egy New York pubjaiban zajló eseménysorozat, aminek keretében több ezer, Mikulásjelmezben feszítő ember járja végig a soha nem alvó város vendéglátóipari egységeit. De arra még a legrutinosabb rénszarvas sem volt felkészülve, ami az egyik kocsma előtt történt.

Amint az a lenti videóból jól látszik, a "karácsony szellemével" töltekezett Mikulások egy csoportja kedélyes tömegverekedésbe kezd, amibe néhány civil járókelő - talán a húsvéti nyuszi hívei - is belekeveredik.

Noha a szervezők idén kimondottan arra koncentráltak, hogy a SantaCon ne induljon el a krampuszsághoz vezető úton, sőt még a bevételeket is jótékony célra akarták fordítani, a csak "Télapókalipszis" címmel futó videó biztos nem segít az ügyükön. Télanyó legalábbis tuti nem örült az események ilyetén alakulásának. 

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.