Átverés Alex Turner halálhíre

Ezrek gyászolják az Arctic Monkeys frontemberét

Futótűzként terjedt el az interneten a hír: elhunyt Alex Turner, az Arctic Monkeys nevű banda frontembere. Szerencsére a sztár valójában kitűnően érzi magát, él és virul, a hír egy rosszindulatú hoax.

2013.12.10 07:29ma.hu
Fotó: Official

Szinte valóságos pánik tört ki az Arctic Monkeys-rajongók között, különösen azoknál, akik a banda frontemberéért, Alex Turnerért rajonganak, amikor felröppent a Twitteren, hogy a sztár váratlanul elhunyt. A jó hír azonban az, hogy a gitáros csupán a már jól ismert átverésnek esett áldozatául, nem ő az első és vélhetően nem is az utolsó híresség, akiről valakik - ki tudja, milyen okból - elterjesztik a halálhírt. Alex Turner tehát él és virul, és ha igaz a babona, miszerint akinek halálhírét keltik, az sokáig fog élni, akkor különösen jól érezheti most magát a bőrében.

Ennek örömére álljon itt a banda idei egyik nagy slágere!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.