"Kár a gipszet pazarolni ránk"

Megkövültek a Mirigyek, miután fityiszt mutattak

Fityiszt mutatnak az Irigy Hónaljmirigy tagjai! Ezúttal azonban nem egy újabb tréfáról van szó. A fiúk különleges dombornyomatot készítettek kezükről, melyet jótékonysági licitre bocsátanak.

Kőbe öntötték a mirigyek fityiszét képgaléria

2013.12.04 11:33ma.hu
Fotó: Redlemon (A galériához KATT a képre!)

Kabai Laci, a banda dobosa állt azzal a különleges ötlettel az Irigy Hónaljmirigy tagjai elé, hogy készíttessenek dombornyomatot a kezükről. "Az idei év végi nagykoncertek apropóján valami különlegeset akartunk alkotni. Sokat gondolkodtunk, hogy mi legyen ez, hiszen készült már rólunk fotó, könyv, festmény, már csak egy szobor hiányozna. Aztán rájöttünk, hogy túl nagyok és rondák vagyunk, kár lenne ránk a gipszet pazarolni. Úgy döntöttünk, hogy a KezesLábas Stúdióban csak a kezünkről készítünk egy dombornyomatot. Mind a nyolcunk ökle szerepel a táblán, és a mind a nyolcan fityiszt mutatunk, ahogy azt az elmúlt 23 évben is tettük" - mesélte Kabai Laci.

A srácok végül úgy döntöttek, nem tartják meg a különleges mirigyes ereklyét, inkább jótékony célokra ajánlanák fel. Boldogan mondtak igent a beteg gyermekek szállításával és egy gyermekhospice ház működtetésével foglalkozó Szemem Fénye Alapítvány kérésére, és remélik, a Karácsonyi Zokni akcióban megtalálja majd jövendőbeli gazdáját a nem mindennapi "mű".

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.