Neten szabadulnának a kecskétől a fiúk

Kecskével nyír füvet az Irigy Hónaljmirigy - de befürödtek vele

Önjáró biokertésznek gondolta a kecskét az Irigy Hónaljmirigy egyik oszlopos tagja, de rá kellett jönnie, hogy az áram nélkül működő fűnyíró nem annyira jó ötlet, így most inkább túladna rajta.

2013.11.27 14:03ma.hu
Fotó: Redlemon

Az Irigy Hónaljmirigy oszlopos tagja úgy gondolta jó ötlet, ha a fűnyíróját kecskére cseréli, mert azzal kevés a gond, áram és benzin sem kell hozzá, kvázi önjáró a biokertész. Sipos Peti felkúszott hát a netre és egy apróhirdetési oldalon kinézte magának az áhított állatot.

Tomi, Győző meg én egy fellépésről tartottunk hazafele, és arról beszélgettünk, hogy mindannyiunk kertjét katasztrófa sújtotta területnek kellene nyilvánítani. Ekkor jutott az eszembe, hogy annak idején kinéztem egy kecskét a z egyik internetes eladási oldalon. Eltérítettem hát a turnéautót, a fiúk meg bőszen támogattak és adták alám a lovat, vagyis a kecskét” - mesélte Sipos Peti a kecskebeszerzés részleteit.

Fotó: Redlemon

A zenész és az eladó gyorsan egymás kezébe csaptak, majd a mirigyes fiúk közös erővel megpróbálták a kocsiba csalogatni a nem minden pillanatban együttműködő jószágot. Sokféle útitárssal volt már dolguk a hosszú évek országjárása alatt, de kecske még soha nem falta a kilométereket az Irigy Hónaljmiriggyel!

Akkor és ott jó ötletnek tűnt, de az állat telibogyózta a kocsit, irgalmatlan büdös lett odabent. Az igazi gondok azonban otthon kezdődtek. Szó se róla, szépen harapta a gyepet, de a drága petúniára is ráment desszert gyanánt. Ráadásul, ami bement, az rögtön távozott is belőle, így a gyerekek nem tudtak többé focizni a kertben. Kicsit több volt vele a meló, mint gondoltam, ezért hoztam egy gyors döntést. Úgy éreztem, másutt, egy tanyán jobb dolga lesz, visszakerült hát a Jófogásra” - mondta Sipos Peti, aki reményei szerint már csak pár óráig lesz kecsketulajdonos.

Fotó: Redlemon


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.