Húszéves születésnapjukat készítik elő

Videóval: az Irigy Mirigy-tag tigrisekkel harcolt

A juj.hu az Irigy Hónaljmirigy egyetlen olyan tagjával készített interjút a Fonogram Díjátadón, aki még késő este is nyilatkozatképesnek tűnt.

2010.02.21 15:04juj.hu

A kérdésre, hogy mi lesz most velük, hogy nincs szerződésük a TV2-vel, ezt a választ kaptuk: így már legalább feltűnhetnek az RTL-en is, de egyébként húszéves születésnapjukat készítik elő egy fergeteges koncertturnéval.

Hozzátette: bennük még bőven van több lemez lehetősége is, csak sajnos a zenészekben nincs már annyi, hogy olyan zenét írjanak, amit érdemes parodizálni.

A Fonogram-díjról pedig kifejtette: most, hogy ők nem kaptak, nincs értéke, de amikor kaptak, volt, s ha megint kapnak, megint lesz.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.