Rákíván a Ferire!

Videóval: az Irigy Hónaljmirigynek jó a biszex hajó?

Idén két Irigy Hónaljmirigy tag is indul az ország legnagyobb vitorlás versenyén, azonban az összezártság valószínűleg nem csak a versenyszellemet fogja erősíteni bennük...

2010.06.27 12:46tabu.tv

"A tavalyi évben már volt szerencsém indulni, ugyan azon a hajón, amin most is fogok indulni. Múltévben ötödikek lettünk, ami szerintem egy nagyon jó eredmény, idén pedig majd meglátjuk, hogy mi lesz... 13 tagú a csapat, és egy szintén Irigy Hónaljmirigy tag is velünk tart majd, Ő Pap Feri, aki idén csöppent bele az én unszolásomra!" - mondta el a tabutv.hu riporterének Sipos Tamás, aki szerint izgalma élmények várhatóak az úton.

"Az egész család aggódik majd értem, a párom is, Ő valószínűleg ott is lesz a helyszínen, ha csak nem megy el a VOLT fesztiválra, mert a kettő pont egy időben van. Ezalatt a tízen valahány óra alatt majd iszom a brómos teát, vagy rákívánok a Ferire! Ő is mellettem van a trapézon, úgyhogy egy kicsit megtaperálom majd menet közben, úgy hogy másra gondolok amíg csinálom. Egy ilyen versenyben minden benne van, de szerintem csak egy romantikus flört alakul ki köztünk Ferivel..." - meséli a Tabu Tv internetes videójában Sipos Tomi, aki nem tart a szélsőséges időjárás veszélyeitől sem.

Olvasson még többet a Mirigyekről Itt!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.