Bővülőfélben az Irigy Hónaljmirigy?!

Kilenc lesz a nyolc kan?

Varga Győző fia, Bence is színpadra lépett az Irigy Hónaljmirigy legutóbbi koncertjén. A fiúk persze igyekeznek minden nagykoncerten a közönség soraiból is valakit a színpadra invitálni.

2013.09.09 17:01ma.hu
Fotó: Redlemon/Török Hajni

Készülhetnek az IHM rajongói, a nyolc kan különleges nagykoncerttel készül szeptember 12-én, csütörtökön a Budapest Parkban. A fiúknak ez az idei utolsó nagy fellépése a fővárosban, a születésnapi nagykoncertet ugyanis idén vidéken tartják majd.

Minden koncertünkön felhívunk valakit a színpadra a közönség soraiból, legutóbb a kisfiam, Bence ugrott fel hozzánk. A Budapest Parkban lesz az idei utolsó budapesti nagykoncertünk, így most is biztosan kilenctagúra bővülünk, ha csak pár perc erejéig is. A bulin felcsendülnek majd a legnagyobb slágereink és A Dal paródiából is hallhat majd egy-két dalt a közönség” – árulta el Varga Győző.

Aki kíváncsi az Irigy Hónaljmirigy nagykoncertjére, ne hagyja ki a bulit szeptember 12-én, 20:00-kor a Budapest Parkban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.