Nem bírtak magukkal a mirigyes fiúk (sem)

Már várható volt: ByeAlex megkapta a magáét az IHM-től is

Lehet szeretni, lehet utálni, de szó nélkül elmenni a ByeAlex-jelenség mellett, na azt semmiképp nem lehet. Az Irigy Hónaljmirigynek sem sikerült, a vadonatúj klipet pedig "exkluzív" fotók dobják fel.

2013.03.20 14:00ma.hu

Meglepetéssel készült rajongóinak az Irigy Hónaljmirigy, a várva várt ByeAlex paródia már meghallgatható a Youtube-on, exkluzív fotók kíséretében. Az apropó, hogy a nyolc kan új show-val jelentkezik, ezúttal az M1 műsorán A Dal című műsor paródiájával. Az egyik legjellegzetesebb figurát Molnár Imi formázta meg.

Elsőként formáltunk meg valakit úgy, hogy valójában nem tudjuk, milyen személyiség, így ismeretlenben találtunk ki hozzá egy fazont. Reméljük, hogy ByeAlex még sokáig a szakmában marad, és a jövőben készíthetünk majd róla egy komolyabb paródiát is. Mindenesetre sok sikert kívánunk neki!” – üzent a hipszter külsejű énekesnek az éppen az ő bőrébe bújó Imi.

A teljes műsort április 18-án tűzi műsorára az M1, addig pedig álljon itt egy kis ízelítő az Euroillúziós Dalverseny hazai döntőjéről.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.