Meglepetésekkel jön a nyolc kan március 23-án

Dobost cserél az Irigy Hónaljmirigy - mi lesz Kabai Lacival?

Új dobossal lép színpadra az Irigy Hónaljmirigy! A srácok szombaton különleges koncerttel és sosem látott felállással készülnek rajongóiknak Budapesten. Persze Kabai Laci pozíciója sincs veszélyben.

2013.03.18 15:49ma.hu

Több meglepetéssel is készül rajongóinak az Irigy Hónaljmirigy március 23-i koncertjén. „Több újdonság, az Euróillúziós Dalfesztivál néhány dala, így a ByeAlex paródia is debütál majd az esten. A koncerten különleges, eddig sosem látott felállásban lépünk majd színpadra. Én visszaülök kicsit a dobok mögé, de Kabai Lacit sem kell majd hiányolnia a közönségnek, neki ezúttal egy különleges feladatot szánunk” – árulta el Sipos Peti.

Nem érdemes kihagyni a Mirigy következő fellépését március 23-án, 20:00-kor a Barba Negrában, ahol a jól ismert régi és új slágerek is felcsendülnek majd. Emellett a srácok ízelítőt adnak A Dal című műsorhoz készült paródiából is, amely április 18-án lesz látható az M1 képernyőjén.

További részletek az esemény közösségi oldalán!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.