További áldozatok is lehetnek

Pompomlányt erőszakolhatott meg az edző, háromszor is

Háromszoros nemi erőszakkal vádolja az edzőjét egy kamaszlány, aki egy középiskolai szurkolócsapat tagjaként vált a tanár áldozatává. A rendőrség szerint további áldozatok is előkerülhetnek.

2013.11.25 10:41ma.hu
Fotó: Facebook

Letartóztatták a texasi Katy városban található Xcel Athletics 40 éves tulajdonosát, miután az amerikai edzőt azzal vádolta meg az egyik pompomlány, hogy háromszor is megerőszakolta őt. DeVincent Phillipset csütörtökön állította elő a rendőrség, és a nyomozás elsődleges adatai szerint nem kizárt, hogy további áldozatok is előkerülhetnek. A meg nem nevezett tinédzser állítólag még októberben tett bejelentést a rendőrségen, és bár nem voltak rajta látható sérülések, azt állította a kihallgatásakor, hogy az edző bántalmazta őt, így vette rá a szexuális aktusokra.

A rendőrség felvette a kapcsolatot minden jelenlegi és korábbi tanítvánnyal, de egyelőre nincs hír arról, hogy mások is hasonló attrocitásról számoltak-e be - írta a NYDaily News. A kiskorú áldozatok védelme érdekében a hatóság a tudomására jutott információk jelentős részét visszatartja, így nemcsak a feljelentő nevét, de az életkorát sem lehet tudni. A megvádolt edző, aki egy kislány édesapja, 2005 óta vezeti az Xcel Athleticset. A vádlottat kiskorú szexuális zaklatása vádjával vették vád alá, és 20 ezer dollár óvadék ellenében helyezik szabadlábra a későbbi tárgyalásáig.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.