Egy éjszakán át tartott a rémálom

Hívást kapott a Sátántól - aztán visszahívta

Egész éjjel le sem tudta hunyni a szemét egy amerikai anya, de nem a szoptatós kisfia miatt, hanem mert felhívta őt a Sátán, és SMS-eket is küldött neki. Másnap fény derült a titokra.

2013.11.25 10:15ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net

Amikor az éjszaka közepén egy különös telefonhívás futott be a néhány hónapos fiát félálomban szoptató Jenn Vestet coloradói otthonában, a fiatal nő először azt hitte, valamit félreértett vagy egyszerűen csak elbóbiskolt és rosszat álmodott. Ám amikor megnézte a telefont, látta, hogy valóban volt egy bejövő hívása, mégpedig az 1-666-666-666 számról, a hívó pedig úgy mutatkozott be, hogy ő a Sátán. Ha ez még nem lenne elég, Jenn telefonjára pontosan 48 SMS is befutott, a tartalma mindnek ugyanaz az egy szó volt: a pokoli üzenetküldő "neve".

A nő ezek után képtelen volt visszaaludni, és mint a Metro című brit lap idézte őt, egész éjszaka Isten segítségét kérte, és csak reménykedett abban, hogy semmi baj nem fog történni. Másnap aztán a nappali fényben megnyugodva megpróbálta visszahívni a kísérteties számot, és kiderült, hogy az egész egy rosszízű tréfa, amit egy köteg szórólap váltott ki: az asszony nemrég új vállalkozást indított és ennek reklámozására terjesztett szét egy köteg hirdetést, rajta a telefonszámával.

Arról nincs hír, hogy indul-e eljárás a gonosz vicc miatt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.