Úgy ugat, mint egy kuya és úgy forog, mint a fóka

Mókás film: ugató macska az internet legújabb sztárja

Gazdája már nyáron feltöltötte a videómegosztóra a kölyökmacska "mutatványát", ám rejtélyes módon csak most kapta fel a közönség a bájos videót. Hiába, a siker nem mindig jön elsőre!

2013.11.19 10:35ma.hu

A pár hetes cicakölyök már önmagában is elég bűbájos ahhoz, hogy sztárrá váljon az interneten, bár ahogyan eljátszik a puha szőnyegen, az nem sokban különbözteti meg őt a többi csöpp cicustól. A különlegességét egészen más adja: bár látható, hogy egy szobában él anyjával és legalább egy testvérével, valamiért mégis hamarabb tanult meg "idegen nyelven" kommunikálni, mint a sajátján: amikor kinyitja a száját, nem a megszokott miaú jön ki rajta, ez kérem, határozottan ugatás!

Az új sztárról készült videót a gazdija már júliusban feltöltötte a legnagyobb videómegosztóra, ám akkor valamiért nem érte el a felhasználók ingerküszöbét, sokáig elfeledve pihent a világháló képzeletbeli fiókjának mélyén. Ám valaki jókor, jó helyen mégiscsak rábukkant és azóta Bun Bun karrierje hatalmas lendületet vett, és máris meghaladta a 700 ezres megtekintést, nem számítva a továbbosztott videókat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.