Amikor a macska kutyául érzi magát

A nagy lebukás: Vau-vau-va...u... izé... Miau!

Az utóbbi idők egyik legviccesebb videójának főszereplője egy "idegen nyelvet" beszélő macska: a szó legszorosabb értelmében ugat, de csak addig, amíg... De nem lőjük le a poént!

2011.07.06 08:29ma.hu

Mindössze két hét kellett hozzá, hogy sztár legyen egy tetten ért macska, aki fajtájához méltatlanul nem mókás bukfenceket, vicces vetődéseket produkál, de még csak nem is a bűbájos dorombolásával vívta ki a népszerűséget.

A fekete minitigris igazából idegen nyelvet tanul, de titokban akarta tartani, míg le nem teszi a felsőfokú vizsgát. Csak arra az egyre nem számított, hogy bizonyíték erejű felvétel készül róla.

Egészen addig gyanútlanul ugatta az utca járókelőit, míg gazdája a háta mögé nem lopakodott, ám egy óvatlan mozdulattal felhívta magára a figyelmet - és a megszeppent macska máris átváltott "eredeti" hangjára, persze némi korrekció után.

Nézzék csak:

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.