Alföldi Róbertnek már csak egy lánya maradt

X-Faktor - Lehullott Batánovics Lili csillaga

Már csak egy versenyzője maradt Alföldi Róbertnek, miután a mentorok 3:1 arányban úgy határoztak az 5. Döntésben, hogy Batánovics Lilinek kell hazamennie, Szabó Ádám pedig kapott még egy esélyt.

X-Faktor - Az 5. döntés képgaléria

2013.11.11 07:29ma.hu

A dráma ezúttal elmaradt, az X-Faktor 5. Döntése már-már simán, gördülékenyen zajlott le, és hiába volt telitalálat Batánovics Lili dalválasztása, ezúttal a mentorok úgy hallották, hogy nála kevésbé dominálnak az érzelmek és a teljesítménye is hullámzóbb, mint ellenfelénél, Szabó Ádámnál. Az est végére tehát Alföldi Róbertnek már csak egy mentoráltja maradt. Ez persze fölöttébb furcsa annak fényében, hogy az elmúlt hetekben rendre megjegyezték a harmonikavirtuóz kiscsillag produkciói után, hogy jó, jó, de valahogy az érzelmek, az igazi Ádám nem jön át igazán, de a végeredményen ez az apróság már nem változtat.

A show szokás szerint a még versenyben lévők közös produkciójával kezdődött, ezúttal a hat énekes és két csapat a Nickelback When we stand together című számát adták elő, majd a szokásos reklámblokkok után a hazai X-Faktorok legelső győztese, Vastag Csaba lépett színpadra vadonatúj, Megküzdök érted című számával. A mentorok is megkapták a múlt hét óta szokásos borítékot a szavazatok pillanatnyi állásáról, de ezúttal a személyre szóló üzenetek helyett csupán egy mondat állt a papíron: az utolsó három helyen lévő versenyzők között - bárkik is legyenek ők - mindössze 100 szavazatnyi eltérés van.

Fotó: RTL Klub/Bársony Bence (A galériához KATT a képre!)

Izgulnivalójuk tehát bőven volt a versenyzőknek és mentoraiknak, de sokat már nem nagyon tehettek a szavazók buzdításáért, így hát jobb híján csak tehetetlenül várták az eredményhirdetést. A leghamarabb Szikora Róbert szívéről eshettek le a kövek, mert elsőként mondta be Lilu a nagy visszatérő ByTheWay, majd rögtön utánuk a Fat Phoenix nevét, és aztán sorban jöttek a többiek is, míg legvégül Batánovics Lili és Szabó Ádám maradtak a színpadon mentoraikkal.

Lili egy hete már megmutatta, milyen, ha Whitney Houstont énekel, és ezúttal is a legendás énekesnőtől választott egy szívhez szóló dalt, ám az I will always love you ezúttal csak a saját mentorát hatotta meg, a másik három zsűritagnak egyértelműen jobban tetszett a Szabó Ádám tolmácsolásában előadott Take That-szám, a Rule the World. A nézői boríték tehát ezúttal nem került elő, de az mégis egyértelműen érződik, hogy a verseny mostantól válik igazán izgalmassá, a versenyzők teljesítménye már egyre kevésbé különbözik egymástól. Szombaton a 6. Show-val folytatódik a küzdelem!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.