Nem mozdult elég gyorsan

Favágás közben csapta agyon az áram a munkást

A helyszínelők szerint nem mozdult elég gyorsan a favágó, amikor a kivágott fa rossz irányba kezdett dőlni, emiatt csapta agyon az áram. Két társa az utolsó pillanatban még megmenekült.

2013.10.31 17:40ma.hu

Azonnal szörnyethalt az 50 éves román favágó, aki az osztrák Kaunertal régióban dolgozott három társával együtt, amikor egy rossz irányba dőlő fa rázuhant egy nagyfeszültségű vezetékre és az áram keresztülhaladt a munkás testén is. Az austriantimes.at című osztrák hírhonlap értesülései szerint a másik három munkás elég távol állt a fától, az áldozat azonban nem tudott kellő gyorsasággal elugrani onnan, amikor észrevették, hogy merrefelé dől a fa, így a feszültség őt is elérte.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.