A tűz a kígyók szobájából indult el

100 kígyó pusztult el a lakástűzben

Egyelőre nem világos, mitől gyulladt ki a ház, csak annyit tudnak a tűzoltók, hogy abból a helyiségből indultak ki a lángok, amelyben vagy 100 hüllő "lakott". Egyetlen személy volt otthon, ő túlélte.

2013.10.30 11:49ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net

100 teljesen különféle méretű és fajtájú kígyó veszett oda a tűzoltók szerint abban a tűzvészben, amely "igen hevesen" pusztította az angliai Yorkban álló családi házat. A baleset idején csak egy személy tartózkodott a házban, őt az első emeleti ablakon keresztül mentették ki a tűzoltók, majd füstmérgezés miatt kórházba kellett szállítani. A Daily Mirror értesülései szerint a nő vendégként tartózkodott a családi tulajdonú épületben.

Az elsődleges szakvélemény szerint a tűz forrása a kígyók szobájában lehetett, de egyelőre nem találták meg annak okát. Az igazán nagy pusztítás a földszinten ment végbe, emiatt először azt gyanították, hogy a konyhából indult ki a veszedelem, de aztán kiderült, hogy a tűzfészek mégis a hüllőszobában volt. A lángokat a légzőmaszkot viselő tűzoltók csak nagy mennyiségű vízzel tudták eloltani, az anyagi kár jelentős - nyilatkozott a helyi tűzoltóság vezetője, Alan Bell.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.