Ledózerolta egy terepjáróval a falat

Videó - Kocsival ment a házába, mert megcsalta a felesége

Amikor rájött, hogy a felesége megcsalta őt, a férfi úgy döntött, saját kezébe veszi a dolgokat. Beült a terepjárójába és előbb őrülten forgott maga körül, majd egyenesen a házba hajtott, a falon át.

2013.10.24 18:05ma.hu

A feltöltő nem tette közzé, hol és mikor készítette a felvételt, de azt tudni lehet, hogy a terepjáróban ülő férfinak azután forrt fel az agya, amikor megtudta, hogy felesége megcsalta őt. A ház mellett három ember látható, vélhetően közülük az egyik a csalfa feleség, aki menekülőre veszi a figurát, amikor a férje a tengelye körül forgó autót végre egyenesbe hozva elindul felé.

Aztán mégsem őt és a mellette álló férfit üti el, hanem autóstól berobog a házba, miközben az eseményt rögzítő férfi egyre csak azt kiabálja: ez teljesen idióta! Íme:

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.