Elképesztő történet

Platós kocsival rohant falastul a házba - egy kétéves gyerek - VIDEÓ!

Mi mindenre képes egy ártatlan arcú bébi? Bármire! Lenyúlta az apja kocsiját, majd tönkretette vele a szomszéd házát, miközben minderről még csak sejtése sem volt...

2013.06.20 19:53ma.hu

Meglepő eset történt a minap az amerikai Georgia államban: az egyik lakos szomszédjának autója egyszer csak beköltözött a házába - a falon át. Talán nem is ez a legszokatlanabb az esetben, hanem az, hogy egy kétéves kisfiú ült a volánnál.

Hogyan lehetséges ez? A családfő éppen lepakolta a pickup hátuljáról a szerszámait, miközben a kisfia bemászott a sofőrülésbe, ekkor véletlenül kivette a sebességből a váltót, így a jármű megindult, keresztbe, át az úton, és már csak a szemben lakó szomszéd belsőépítészeti elemei állították meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.