Végre találtak időt magukra

Képek - Egy egész hajónyi élményt adott Puskás Peti a kedvesének

Nehezen sikerül olyan időpontot találni, hogy Puskás Peti is ráérjen és a barátnőjének se legyen semmi halaszthatatlan feladata, de végül sikerült és egy különösen romantikus hétvégét töltöttek együtt.

Puskás Peti és kedvese egy hajónyi élményt szerzett képgaléria

2013.10.24 14:46ma.hu

Bár a napokban még arról szóltak a hírek, hogy Puskás Peti egyszerre két nőt is szeret - sőt, kétszer kettőt! -, szerencsére ez csak a színpadon van így, a magánéletben az egykori megasztáros fiatal nagyon is hűséges és monogám, ráadásul tele van romantikával, amit be is bizonyított kedvesének. A színészként és énekesként is állandóan pörgő előadó 4 színházban játszik, mellette pedig alighogy lezárult a Mr. és Mrs. című vetélkedő a TV2 csatornán, máris fejest ugrott a Sztárban sztár című show-ba, melyben hétről hétre más híresség bőrébe bújik - nem csoda hát, ha alig-alig van ideje egy kis megállásra.

Mivel párja, Kinga hasonlóan pörgős személyiség, csak ő inkább a kamera túlsó oldalán áll, forgat, fotóz, vág is, ha kell, tényleg nem könnyű megszervezniük, hogy kettesben szakadjanak ki a hétköznapok taposómalmából és csak egymásra figyeljenek. De nemrégiben Peti az asztalra csapott és azt mondta, ebből elég, történjen bármi, ő bizony összehozza azt a közös pihenést, még ha csak egy hétvégére is.

Fotó: FényPont Média (A galériához KATT a képre!)

"Kicsit lelkiismeretfurdalásom volt a kedvesem miatt, aki bár nem mondja, de azért érzem, hogy szeretne egy kicsit több időt velem tölteni" - magyarázta Peti. Helyszínként egy a Velencei-tó partján álló hotelt nézett ki, ami olyan, mintha egy hajón kapcsolódnának ki, csak épp nem úsztak. Vízből viszont belül is volt bőséggel, nemcsak a szálloda wellness-részlegén, de még az ágybetét is vízzel volt megtöltve.

"Úgy terveztem, hogy a napsütésben andalgunk egy kicsit, pezsgőzünk a teraszon, majd kipróbáljuk a szálloda wellnessét" - árulta el Peti, de terveit az időjárás keresztülhúzta, a nap elbújt a felhők mögé, de az őszi levegő így is kimondottan kellemes volt. A pezsgő viszont a szobájukban várta őket, akárcsak a gyümölcstál, aztán amikor végre sikerült kiszabadulniuk a "sweet harmony" fantázianevet kapó szobából, a masszázs vette le őket a lábukról. A Nautis speciális termo-masszázs ágya még Peti mostanában előkerült hátfájásán is segített, a hátát és derekát kellemes vízsugár masszírozta végig, közben pedig Kinga az illóolajos masszázstól lazult el.

A kikapcsolódás után most mindketten újult erővel vetették bele magukat a munkába, és biztosak lehetünk benne, hogy Peti újra elvarázsolja rajongóit a közelgő fellépésein!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.