Nem tud, de nem is akar választani a nők között

Hoppá: Puskás Peti két nőt szédít egyszerre!

Nőcsábász és ügyeletes sármőr: eddig se kellett messzire mennie Puskás Petinek, ha el akarta csavarni a nők fejét, most azonban több vasat is tart a tűzben. Mi több: ezt nem is titkolja!

2013.10.22 12:12ma.hu

A Starfactory című musical tavasszal és a nyár elején teltházzal ment a Thália színházban. A szereplők annyira összebarátkoztak, hogy a nyáron többször is együtt buliztak, strandoltak. Nagy Adri, Baronits Gábor és Trecskó Zsófi szinte hetente találkoztak, nagyon jó barátok lettek.

A stáb egyik legnagyobb nevettetője, Mező Zoli azonban sajnos még a tavaszi főpróbán sérülést szenvedett, így az eddigi előadásokon nem tudott részt venni, a stáb legnagyobb bánatára. Lábadozása alatt a színészek felváltva látogatták és tartották benne a lelket, aminek meg is lett az eredménye, hiszen a szeptembertől újra láthatják a nézők.

Puskás Peti a két "áldozatával", Kováts Verával és Nagy Adrival (Fotó: Sunhill)

A másik nagy kedvenc, Puskás Peti sem tudott eddig Ricsi bőrébe bújni, de októbertől már teljes erővel áll a színpadra. A nőcsábász, sármőr szerepében Puskás Peti két nőt is elcsábít a darabban, így ő az egyik központi figura a musicalben.

A darab próbáit nagyon élveztem, megszerettem a színésztársaimat. A darabban két hölgyet hódítok meg, de ez a valóságban négy színésznőt jelent, hiszen kettős szereposztásban, vegyesen játszunk. Még sosem csókolóztam ennyi gyönyörű hölggyel egy darab kapcsán. Most volt szerencsém kipróbálni, milyen a színpadi csók Nagy Adrival, Kováts Verával, Trecskó Zsófival és Tóth Eszterrel. Szerintem nincs okom a panaszra, már alig várom, hogy együtt szerepeljünk. Októbertől engem is láthatnak a nézők a Starfactory-ban” – mesélte Puskás Peti.

Sokan várták már, hogy megjelenjen a Starfactory lemez, amelyet elsőként a Playersroom üzleteiben tudnak majd megvásárolni a rajongók.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.