Kempingezésből csaptak össze a sztárok

Képek! Lolának nem ment a sátorállítás Puskás Petivel

A kempingezés a világ legegyszerűbb dolga - legalábbis annak, aki rutinos bizonyos feladatokban. De van, hogy a babkonzerv is ellenünk fordul!

Kempingből vizsgáztak a sztárok képgaléria

2011.07.04 13:29ma.hu / RedLemon

Különleges "felkészítésben" volt részük a hazai sztároknak, amikor a vasárnap véget ért VOLT Fesztivál "kemping-kiképző versenyén" vettek részt, számot adva arról, hogy nem vesznek el akkor se, ha némileg nomád körülmények közé kerülnek. A versenyzőket két csapatra osztották: Bencsik Tamara az Animal Cannibals-es fiúkkal, Lola pedig Puskás Petivel és Czutor Zolival próbált sátrat állítani, hálózsákot csomagolni és babkonzervet főzni.

A hat versenyző sztár (Fotó: RedLemon - A galériához KATT a képre!)


"Jack bácsi" rezidenciáján összesen fél órája volt a csapatoknak a fenti három feladat végrehajtásában, amely vidám hangulatban, ám véres elszántsággal zajlott, szó szerint: Bencsik Tamara ugyanis a nagy igyekezet közepette még az ujját is megvágta az egyik konzervdobozzal, amíg a fiúk a sátorállítással és a hálózsákkal voltak elfoglalva.

Szerencsére az éles fémdarab csak az ujját szegte, a kedvét nem, hisz mint mondta, "ez benne van a játékban". Egyébként is ezt a részét tartotta a leginkább testhezállónak, mert bevallása szerint otthon is minden nap készít valami finomságot a konyhában, a párja legnagyobb megelégedésére igencsak házias.

Ezért aztán nem is csoda, hogy az összesített versenyben is ők kerültek ki győztesként, ám az ellenfél sem keseredett el, inkább fejest ugrottak a buli utolsó óráiba. Puskás Peti elmondta, imádja a fesztiválokat, a legjobban azt szereti bennük, hogy nem kell rá igazán készülni, egyetlen fogkefe is elég ahhoz, hogy egy délután koncertlátogatásból vagy laza programból hajnalba nyúló bulizás kerekedjen.

"Ilyenkor minden fiatal nagyon spontán és laza, ami hihetetlenül jó!" - lelkendezett a fiatal zenész.

Még több hazai sztárhír: KATT ide!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.