Rendőrök hozták le a megkeveredett öreget

Forgalommal szemben ment fel az autópályára a 90 éves tata

Akár tragédia is lehetett volna belőle, de szerencsére sérülés és balesetek nélkül végződött egy kaland az egyik svájci autópályán, amikor egy 90 éves férfi elvétette a felhajtót.

2013.10.18 19:11MTI
Fotó: freedigitalphotos.net

Nagy riadalmat okozott egy 90 éves férfi, aki rossz irányban hajtott fel az A1-es autópályára a svájci Gossau és Saint-Gall városok között pénteken. A jármű vezetője még azelőtt rájött tévedésére és megfordult, hogy a rendőrség intézkedett volna. A hatóságokat a többi autós értesítette.

Az idős férfire egy pihenőhelyen találtak rá, amint éppen ismét a forgalommal szemben akart felhajtani az autópályára. A sofőrtől a rendőrök még a helyszínen elvették a jogosítványát.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.