Tina Fey és Amy Poehler lesz a háziasszony

Taroltak idén, jövőre is megkapják a Golden Globe gálát

2014-ben és 2015-ben is Tina Fey és Amy Poehler lesz a Golden Globe-ceremónia háziasszonya. A két komika az idei díjátadón olyan sikerrel mutatkozott be, hogy hosszú távra szerződtek le velük.

2013.10.16 09:05MTI

A filmdíjat odaítélő hollywoodi külföldi tudósítók szervezete (HFPA) kedden jelentette be, hogy a következő két évben is a két népszerű komika vezényli le a gálát. Tina Fey és Amy Poehler párosa házigazdaként idén debütált a januárban tartott Golden Globe-on, ahol nagy sikert arattak. A színésznők a brit Ricky Gervaistől vették át a stafétabotot.

Fotó: MTI

A brit komikus egymást követő három alkalommal vezette a díjátadót - annak ellenére, hogy a hollywoodi sztárokra és magára a HFPA-ra tett csípős megjegyzéseivel egyesek szerint többször is túllőtt a célon.

Tina Fey és Amy Poehler sokszor szerepelt együtt a Saturday Night Live című tévéshow-ban. Fey később A stúdió, Poehler pedig a Városfejlesztési osztály című szériában ért el nagy sikereket.

A Golden Globe-ra való visszatérésüket a HFPA elnöke, Theo Kingma "csodálatos hírnek" nevezte. Mint fogalmazott, a két komika a lista élén volt, és a szervezet el van ragadtatva, hogy a következő két évben is ők lesznek a házigazdák.

Az Arany Glóbusz-díjakat 2014. január 12-én osztják ki 71. alkalommal, a jelöltek névsorát december 12-én hozzák nyilvánosságra.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.