Rosszul sült el a diákcsíny

Videó - Viccelni akart, csúnyán beverték az orrát

A terv majdnem minden részletében ki volt dolgozva, azt az egyet nem kalkulálták bele a mókás kedvű lakótársak, hogy "áldozatuk" ijedtében rájuk támad és beveri az egyikük orrát.

2013.10.10 17:20ma.hu

A három tini eredeti terve valószínűleg az volt, hogy a videót azért töltik fel a videómegosztóra, hogy majd az egész világ jót kacagjon negyedik lakótársukon, ám végül más miatt vált híressé a megrendezett fegyveres betörés. A tréfás kedvű tinédzserek minden apró részletet kidolgoztak: tetőtől talpig feketébe bújtak, arcukat maszk takarta, amelyből csak a szemük látszott ki, és még élethű játékfegyvereket is beszereztek, hogy még hitelesebb legyen a rablótámadás.



Arra az egyre nem számítottak csupán, hogy amikor rárontanak a szobában gyanútlanul olvasgató társukra, ő a váratlan helyzetre nem meneküléssel, hanem visszatámadással fog reagálni, így az első két másodpernyi ijedtség után hirtelen meglendült a keze és olyat húzott be a hozzá legközelebb álló "rablónak", hogy patakokban folyt az orra vére. Az átverésre csak akkor derült fény, amikor a hanyatt-homlok menekülő akcióhősök egyike lerántotta a fejéről a maszkot, felfedve kilétét.

Azt a fiúk már nem osztották meg, hogy a vérző orrú "támadóval" mi történt, csontja is törött-e, vagy megúszta némi vérveszteséggel a balul elsült "tréfát".

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.