Azt hitte, szakadék fölött fog ugrani

Átverés a legénybúcsún: nagyot csobbant a vőlegény

Tökéletesen sikerült a legénybúcsún a haverok tréfája: a vőlegényt bekötött szemmel egy pallóra vitték, ahol rákötötték a biztonsági gumikötelet, mondván, bungee-jumping vár rá.

2012.05.22 13:29ma.hu

A fantázia határtalan, ha valami jó kis tréfát kell kieszelni egy legénybúcsún, és amint az alábbi videón is látszik, most is tökéletesen sikerült az átverés. A nősülés előtt álló fiatalembert a barátai egy pallóra vezették, de csak azután, hogy gondosan bekötötték a szemét. Derekára és csípőjére felerősítették a bungee jumping során használatos biztonsági kötelet, majd a palló végére kísérték és hangos biztatásba kezdtek, hogy ugorjon le.

A férfi láthatóan vonakodott, ami nem csoda: társai azt mesélték be neki, hogy egy 15 méter mély szakadék fölött áll, neki pedig még az sem tűnt fel, hogy a csendes folyású patakot gyanúsan közelről hallja. Végül összeszedte minden bátorságát és nagy lendületet véve elrugaszkodott...

Egy pillanattal később óriási hasassal csattant a vízbe, cimborái harsány nevetésétől kísérve, majd további százezreknek szerezve kacagtató pillanatokat, miután a "jószándékú" barátok a világhálóra is feltöltötték a videót.

A vőlegény egyébként nem vette zokon, hogy így tették (vízi)lóvá.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.