Nem értik, hogy történhetett a baleset

600 kiló szalonna temette maga alá a hentest, mégis túlélte

600 kiló bacon dőlt egy húsipari cég egyik dolgozójára, egyelőre vizsgálják a baleset körülményeit, mert senki sem tudja, mitől borulhatott fel a szállító targonca. A férfi csodával határos módon túlélte az esetet.

2013.10.09 10:45ma.hu

Az orvosok is azt mondták, hihetetlen szerencséje volt a húsgyár dolgozójának, hogy sikerült viszonylag könnyű sérülésekkel megúsznia egy potenciálisan halálos balesetet. A göteborgi húscsomagolóban dolgozó férfira nem kevesebb, mint 600 kiló vékonyra szeletelt szalonna omlott, amikor egyelőre tisztázatlan okok miatt felborult az egyik targonca - adta hírül a Daily Mirror című brit lap.

Fotó: freedigitalphotos.net

A férfi öntudatánál volt, amikor kórházba szállították, ott pedig megállapították, hogy bár kisebb hátsérüléseket szenvedett - ezeket nem részletezték -, a súlyos következményeket sikerült elkerülnie. A rendőrség és a svéd munkaügyi hatóság egyaránt vizsgálódik a baleset ügyében.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.