Szennyezett volt az Ecstasy

Kábítószer végzett a drogelvonóban dolgozó nő fiával

A kábítószer vitte el annak a nőnek a fiát, aki egy drogelvonóban próbál segíteni a drogok rabjain: a fiatalember szennyezett gyorsítót vett be, és már nem lehetett megmenteni, mire kórházba került.

2013.09.30 09:01ma.hu

Családja elmondása szerint Nick Bonnie mindig is "bölcsen" élt, és egyáltalán nem volt rá jellemző, hogy drogokhoz nyúljon, ám egy buliban mégis Ecstasyhoz nyúlt és ez a vesztét okozta: a szer valamilyen egyéb anyagot is tartalmazott, ami olyan heves reakciókat váltott ki a 30 éves férfi szervezetéből, hogy már a kórházban sem tudtak segíteni rajta. A sors iróniája, hogy anyja épp egy rehabilitációs központban dolgozik és épp a drogfüggő betegeken igyekszik segíteni.

Fotó: freedigitalphotos.net (Képünk illusztráció!)

"Rájött, hogy valami félrecsúszott, ezért azonnal az ügyeletre ment, de ott összeesett és már nem lehetett megmenteni" - idézte az 56 éves Pauline Bonnie-t a Metro című brit lap. A megtört anya azért tárta a nyilvánosság elé fia tragédiáját, hogy minél többen tisztába jöjjenek azokkal a veszélyekkel, amelyeket a kábítószerek - még a partidrogok is - jelentenek. "Ez egy drága fiú életébe került és a miénk is tönkrement" - mondta.

A manchesteri rendőrség vizsgálatot indított a férfi halála ügyében, mert attól félnek, a szennyezett tabletták további tragédiákat okozhatnak - jegyezte meg az angliai sajtó.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.