Többet ivott a kelleténél az autóvezető

Csőlátása volt: metróalagútba hajtott a kocsival

Kissé többet ivott, mint kellett volna, így aztán alaposan elnézte a hazafelé vezető utat egy sofőr, akit a rendőrök gyűjtöttek be egy németországi metró alagútjában.

2013.09.27 16:31ma.hu

Birtokháborítás és ittas vezetés volt a vád a 27 éves sofőr ellen, akit a német Bochum városában tartóztattak le egy átmulatott éjjelen: a férfi vére a megengedett alkoholszint háromszorosát tartalmazta, amikor elvitték őt megvizsgálni. Martin Huber elmondta, hogy eleinte egy villamost követett, csak kicsit későn vette észre, hogy a szerelvény egy idő után földalattivá minősül át és eltűnik egy alagútban.

Fotó: freedigitalphotos.net

Az alagút bejárata előtt néhány méterrel már hiába állt meg - bár nem is igazán tudott volna továbbmenni, ha akar sem, amikor felbukkant a rendőr és kérdőre vonta, mit csinál arrafelé. Szerencsére nem alakult ki vészhelyzet, mert a szerelvényeket leállították éjszakára, feltehetően az egyik utolsó járat mögé sorolt be, de a rendőrséget ez nem akadályozta meg abban, hogy a gondatlan viselkedése miatt kiróják rá a megfelelő büntetést.

A férfi egy darabig biztosan nem ülhet újra volán mögé, ám arról, hogy mennyit kellett büntetésként fizetnie, nem számolt be a Metro című lap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.