Ki hordja a nadrágot?

Obama "feleségétől való rettegés" miatt szokott le a dohányzásról

Barack Obama feleségének köszönheti, hogy évek óta nem gyújtott rá: az amerikai elnököt ugyanis a first ladytől való "rettegés" vitte rá, hogy végleg megszabaduljon káros szenvedélyétől.

2013.09.24 17:53MTI
MTI

Obama mindezt egy ENSZ-tisztségviselővel folytatott magánbeszélgetés során árulta el. A társalgást egy New York-i rendezvényen rögzítették videóra hétfőn, és a CNN hírcsatornán tették közzé.

A felvételen az elnök azt mondja, reméli, hogy a tisztségviselő leszokott a cigarettázásról, majd amikor beszélgetőpartnere saját dohányzási szokásairól kérdezi az elnököt, Obama elmondja, hogy nagyjából hat éve nem gyújtott rá, aztán széles mosollyal hozzáteszi: "ez azért van, mert rettegek a feleségemtől".

Obama korábban elismerte, hogy éveken át küzdött a leszokással. Amióta letette a cigarettát, az elnök dohányosoknak kifejlesztett gyógyrágógumival próbálja csillapítani nikotin iránti vágyát.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.