Cáfolják

Hende-baleset: nem létező rendőrkapitánynak rokona a ralis

Nagyon egyszerű oknál fogva nem lehet Nógrád megye "rendőrkapitánya" a gépjárművezető unokatestvére: Nógrád megyének nincs rendőrkapitánya.

Így vitték kórházba a minisztert és a ralist >>> képgaléria

2013.09.20 21:53ma.hu

Az internetes portálokon és a közösségi médiában megjelentekkel ellentétben egyetlen "magas rangú rendőri vezető" sem áll rokonságban annak a gépjárműnek a vezetőjével, aki a honvédelmi minisztert szállító gépjárművel ütközött 2013. szeptember 19-én - tájékoztatta a ma.hu-t az ORFK Kommunikációs Szolgálat.

"A rendőrség határozottan visszautasítja azokat a híreszteléseket, amelyek szerint a rokonság alapot adott arra, hogy a gépjárművezetővel szemben a rendőrség bármely eljárása során elnéző legyen" - írták.

A tájékoztatás szerint a gépjárművezetővel szemben számos rendőrségi eljárás zárult le, illetve van folyamatban jelenleg is.

Az eddig napvilágot látott információkkal ellentétben Nógrád megye "rendőrkapitánya" nem unokatestvére a gépjárművezetőnek. Nem is lehetne, mivel Nógrád megyének nincs rendőrkapitánya.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.