Traumatológia

Hende-baleset - a navigátort a gyarmati kórházban ápolják, súlyos sérüléssel

A kórház sürgősségi osztályán, felhatalmazás híján, nem adtak információt a beteg állapotáról.

Kattintson a képekért! >>> képgaléria

2013.09.20 08:00MTI
Fotó: MTI

A balassagyarmati Kenessey Albert Kórház traumatológiai osztályán ápolják súlyos sérülésekkel a Hende Csaba honvédelmi minisztert ért autóbalesetet feltehetően okozó raliautó navigátorát.

A kórház sürgősségi osztályán, felhatalmazás híján, nem adtak információt a beteg állapotáról az MTI érdeklődésére csütörtök éjjel.

Öten sérültek meg abban a balesetben, amelynek a Hende Csaba honvédelmi minisztert szállító autó is részese volt csütörtök délután Nógrád megyében - közölte honlapján a rendőrség. A minisztert és a balesetet okozó sofőrt helikopterrel, Hende Csaba sofőrjét és a miniszter tanácsadóját pedig mentőautóval szállították a Honvédkórházba, a raliversenyző navigátora a balassagyarmati kórházba került.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.