Alvást mímelve csente el a kutya vacsoráját

Videó: Így kell egy macskának hülyét csinálnia a kutyából

Igaz, hogy a kutya-macska barátságok híresen kétesek, ám előfordul, hogy mégis látszólag jóban van a két jószág. A kajástál azonban akkor is szent és sérthetetlen. A macska viszont találékony.

2013.09.13 16:37ma.hu

Látszólag tökéletesen jól megfér egymás mellett a kutya és a macska az alábbi videón, ám mint minden barátságban, ebben is vannak tabutémák, jelen esetben a vacsora az. Akinek volt már valaha kutyája, jól tudja, a tál tartalma szent és sérthetetlen, annak a közelébe nem mehet senki, egy macskának meg pláne nem engedné meg egyetlen magára valamit is adó eb, hogy elcsenje az ízletes falatokat.

Csakhogy egy szemfüles macskának semmi sem lehet akadály. Ez a fehér szőrmók ügyesen kifigyeli, ahogy játszópajtása épp a délutáni sziesztáját tölti, és leheveredett mellé, mintha ő is csak pihengetne. Aztán kéjesen elnyújtózik, és minő véletlen, a mancsa épp a tálba lóg, de ha már odaért, bizony ki nem veszi üresen. Amikor a kutya egy pillanatra felkapja a fejét, mert a gyanú mégiscsak ott motoszkál benne, cirmos pajtása úgy tesz, mintha nagyban húzná a lóbőrt, és amikor elmúlik a veszély, nézzék csak, hogyan szerzi meg az áhított falatot!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.