Még mindig nem kér állami segítséget

13. gyermekét várja Anglia legtermékenyebb nője

Már a tucatnyi gyermekkel is kiérdemelte az Anglia legtermékenyebb nője címet, de Tania Sullivan nem tudja abbahagyni, újabb gyermekáldás elé néz. A család a nagy méret ellenére önállóan tartja el magát.

2013.09.02 11:24ma.hu

A legkisebb mindössze hét hónapos, a legidősebb viszont már 20 éves - közöttük tíz további gyermeke van a 40 éves Tania Sullivannek, aki már eddig is Anglia legtermékenyebb nőjeként szerzett hírnevet magának, de most azzal hökkentette meg a közvéleményt, hogy bejelentette, újabb gyermeket vár. A hamarosan 15 fősre gyarapodó család a nagy létszám ellenére még mindig egy kenti 5 szobás házban él, és mint a nő mondja, nincs szükségük semmilyen támogatásra, mindent saját maguk megtermelnek, amire csak szükségük lehet: a vállalkozó házaspár állatokat tart és van egy kertjük is, így például a reggelinél saját sütésű kenyér, házi vaj és lekvár, valamint az otthoni tyúkok tojása kerül az asztalra - magyarázták a Daily Mailben.



"Mindig is sok gyereket szerettem volna, mondjuk hatot, de arra sosem gondoltam volna, hogy duplaennyi lesz" - mondta a most még legkisebbnek számító Isobel születése után Tania. A főállású anya a taníttatásról is maga gondoskodik, ami nem nehéz, hisz eredeti szakmája szerint tanító. A gyerekek oktatása így teljes mértékben összhangban van az egyéb területeken érvényes nevelési elvekkel. "Az itthoni oktatásnak nincsenek extra költségei, ugyanakkor megfizethetetlen a rugalmasság, és a gyerekek így sokkal többet tanulnak. Azt hiszem, szerencsésnek érezhetik magukat" - mondja Tania.

"Az anyukám elképesztő! Több, mint egy anya: ő a barátom, amikor szükségem van arra, hogy valakivel beszélgessek, és a tanárom, ha útmutatás kell" - erősítette meg a 18 éves Stephanie. A szülőknek még arra is jut idejük, hogy saját honlapjukon tanácsokkal és segítő ötletekkel lássák el a többi nagycsaládot.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.