Kórházba került a csaló nő

Végbelébe rejtette a lopott pénzt, de nem tudta kiszedni

Barátjától nyúlta le az 5000 dollárt egy nő, ám végül a kórházba került, mert amikor a végbelébe rejtett pénzhez hozzá szeretett volna jutni, súlyos sérüléseket okozott saját magának.

2013.09.02 09:41ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net

Kórházba került a Tennessee állambeli nő, miután nem tudta kiszabadítani a barátjától korábban ellopott pénzt a végbeléből, ahová rejtette. A 43 éves Christie Blackre már egy ideje gyanakodott a barátja, ezért csapdát állított neki: egy orvosi táskába tette beborítékolva a pénzt, majd lefeküdt aludni. Amikor felébredt, a nő még ébren volt, de a pénznek Bobby Gulley már csak hűlt helyét találta, ezért értesítette a Hawkins megyei seriffhivatalt.

Nem sokkal később kiderült, hogy a nő a pénzt összetekerve a végbelébe rejtette, de aztán nem tudta eltávolítani onnan, végül kétségbeesésében már egy csipeszt és a vécékefét is segítségül hívta. Ezzel viszont csak azt érte el, hogy olyan súlyos sérüléseket okozott magának, hogy az erős vérzés miatt kórházba kellett szállítani. Elmondása szerint tudta, hogy Gulley szakítani készül vele, és azért lopta el a pénzt, hogy abból találjon magának egy új helyet, ahol élhet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.