Jó viccnek tűnt a fiatalok számára

Fenekébe dugott pumpával fújták fel, most az életéért küzd

Eleinte csupán ártatlan, bár megalázó tréfának szánták a fiatalok a pumpás trükköt, de most könnyen gyilkossági kísérletért vagy akár gyilkosságért kell felelniük.

2013.05.13 17:27ma.hu

Társuk állapotától függően minimum gyilkossági kísérletért, de az is lehet, hogy gyilkosságért kell felelnie öt fiatal műszerésztanoncnak, akik eredetileg csupán tréfának gondolták, hogy a fenekénél fogva felfújják egy pumpával a társukat. A 19 éves Chetan Patel most az intenzív osztályon küzd az életéért, ő vélhetően egyáltalán nem tartotta humorosnak a kegyetlen játékot.

Fotó: freedigitalphotos.net


Az indiai Naroda Gujaratban az öt diák lefogta a hatodik társát, lehúzták a nadrágját és a fenekébe dugták a pumpa csövét, majd elkezdték őt felfújni. Arra azonban egyikük sem gondolt, hogy az egyre erősödő légnyomás miatt a belei megrepednek, csak akkor riadtak meg, amikor Chetan hirtelen felsikoltott, majd elájult. Azonnal autóba tették és a kórházba rohantak vele, ám először azt mondták a sürgősségi osztály orvosainak, hogy a fiú egy autó merevítőrúdjára esett rá, az okozta a hátsóján lévő sérüléseket, ugyanakkor az orvosok sehogy sem értették, hogy mitől vanannyira felpuffadva a gyomra.

Végül nagy nehezen, az elszólásokból és az így kiderült apró részletekből összeállt számukra a kép, de egyelőre a fiatal még mindig közvetlen életveszélyben van, ezért nem tudják kihallgatni őt - noha az ő vallomása kulcsfontosságú lenne a történet felderítése szempontjából. "Meg kell várni, míg stabilizálódik az állapota" - idézte a rendőrség illetékesét az austriantimes.at című osztrák hírhonlap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.