Szerencsekötvényen lett milliomos

Úgy örült a nyereménynek, hogy mindjárt bele is halt

Mire felfoghatta volna, mekkora szerencse érte, már nem is élt egy pakisztáni férfi: még a bankfiókban, ahol közölték vele a jó hírt, szívrohamot kapott és belehalt a nagy izgalomba.

2013.08.28 14:06ma.hu / MTI

Nem sokáig örvendezhetett kivételes szerencséje okán egy pakisztáni férfi: amikor a bankfiókban közölték vele, hogy egy szerencsekötvénnyel 2,6 millió forintnak megfelelő rúpiát nyert, a 60 éves nyertesre olyan heves izgalom tört, hogy néhány másodperccel később szívrohamot kapott és már nem tudtak rajta segíteni.

A The Express Tribune című pakisztáni lap értesülései szeirnt még az orvos sem ért a helyszínre, mire a férfi belehalt az izgatottságba.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.