Véres ruhában ült vissza a mérkőzést nézni

Két birkózómeccs közt megszült és megölte a gyerekét

Letartóztatta a rendőrség azt a nőt, aki egy forgalmas sportkocsma mellékhelyiségében élő gyermeket hozott a világra, de belefojtotta a vécébe őt, majd visszaült birkózást nézni, mintha mi sem történt volna.

2013.08.27 11:55ma.hu

Akár halálbüntetés is várhat egy 26 éves pennsylvaniai nőre, miután kiderült, hogy egészséges gyermeknek adott életet, ám megfojtotta őt és egy nyilvános bár vécéjébe rejtette. Amanda Catherine Hein a barátaival együtt tért be a forgalmas Starters Pubba, hogy ott nézzék végig a fizetős csatornán sugárzott birkózómeccset, de kisvártatva hátfájásra és görcsökre kezdett panaszkodni. A barátok javasolták, hogy menjenek haza, de mivel volt, aki maradni akart, köztük Hein is, tovább nézték a közvetítést.

Fotó: Facebook

Aztán a nő egy idő után már nem bírta a fájdalmát leplezni, ezért kiment a mosdóba, a többiek pedig semmit sem sejtettek abból, ami tőlük néhány méterre történik. 40 percig volt távol, egy idő után már SMS-eket kezdtek neki küldeni. Végül a nő előkerült, és annak ellenére, hogy a ruhája jól láthatóan csupa vér volt, ragaszkodott hozzá, hogy minden a legnagyobb rendben, és még vagy egy órát ott maradt a barátaival a bárban, míg véget ért a sportmérkőzés.

Másnap a karbantartó fedezte fel az újszülött holttestét a vécétartályban, amikor a vendégek panaszkodtak, hogy nem lehet lehúzni: egy műanyag szemeteszsákba volt csomagolva. A boncolás során kiderült, hogy az időre érkezett gyermek élve jött a világra, halálát egyértelműen a fulladás okozta. Nem kellett sokáig keresgélni az elkövetőt, a pincérek jól emlékeztek azon az augusztus 17-i estén, hogy az egyik boxot alaposan ki kellett sikálni, annyira véres volt a pad, és tudták, kik ültek ott előzőleg.

Fotó: Facebook

Letartóztatása után Hein beismerte, hogy megszült, de megölte a gyermeket, utána kiment a bár elé, elszívott egy cigit és visszaült a barátaihoz, mintha semmi sem történt volna. Vallomásában elmondta, valamikor május-június környékén fedezte fel, hogy terhes, de senkinek sem szólt róla, a vele lévő barátok sem sejtették sem a terhességet, sem pedig azt, hogy szinte a szemük láttára szült meg. Mivel a gyermek a boncolás szerint teljesen kifejletten, normál időre született, nagy valószínűséggel halálbüntetés várhat a fiatal nőre - adta hírül a Daily Mail.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.