Az átlagéletkoron a koszorúslányok javítottak

Megöregedett hollywoodi sztárok adták a díszletet Palácsik és Vajna lagziján - KÉPEK!

Igazi hollywoodi esküvő volt ez, álomszép menyasszonnyal, dúsgazdag vőlegénnyel, és régi bútordarabokkal egy általunk kedvelt korszakból...

Nézze meg a képeket! >>> képgaléria

2013.08.26 23:50ma.hu
KATT a képekért! >>>

Augusztus 19-én házasodott össze Andy Vajna és Palácsik Tímea, Los Angelesben, Antonio Banderas villájában. A nagy esemény óta Tímea felvette férje nevét, és posztolta a lagzi képeit a Facebookon, hogy mindenkit megegyen a sárga irigység – vagy ezért, vagy azért.

A szertartáson a világhírű hegedűművész, Edvin Marton húzta el a pár nótáját. Személyesen megjelent Antonio Banderas és felesége, Melanie Griffith színésznő is, Goldie Hawn, Kurt Russel és Arnold Schwarzenegger is. Több nagy sztárt nem véltünk felfedezni a képeken.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.