Mert megérdemli

Kate kis kimenője szeptemberben

Katalin hercegnő, Vilmos brit herceg felesége kisfiuk születése után első alkalommal szeptemberben egy estére kimenőt engedélyez magának.

2013.08.15 21:14MTI

A hercegi pár szeptember 12-én egy vadállatok védelmével foglalkozó szervezet estélyén vesz részt a brit királyi udvar csütörtöki közlése szerint. Vilmos herceg a Tusk Trust nevű szervezet fővédnöke.

A pár első gyermeke, György Sándor Lajos herceg július 22-én jött világra, egy nappal születése után mutatták be szülei a világnak. Azóta a 31 éves anya nem mutatkozott a nyilvánosság előtt, míg férje, Vilmos herceg több eseményen is részt vett és kéthetes szünet után pilótaként újra munkába állt.

Vilmos herceg szerdán jelentette be, hogy szeptemberben feladja munkáját a walesi királyi légierőnél. Egyelőre nem tudni, hű marad-e a hadsereghez és a jövőben hova költözik családja.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.